dinsdag 29 mei 2012

Gucci goes olympic

Eerst nog even het E.K. Voetbal, waar de oranje jurken van Bavaria & Supertrash natuurlijk gedragen worden, en dan de olympische spelen in Engeland. Natuurlijk zijn er weer allerlei ( mode) bedrijven die hier weer wat moois gaan maken voor dit sportspectacel. Zo ook Gucci ( zie foto hiernaast) maar ook Stella McCartney, Armani & Prada ontwerpen olympische items. Zelfs River Island heeft een hele olympische lijn te koop. Zo zie je maar dat je ook fashionable naar je favoriete sporten kunt kijken en genieten!!!

dinsdag 22 mei 2012

Sample Sales


Ik ben geveld door de (voorjaars?) griep, maar deze sample sales wil ik jullie toch niet onthouden !
Het betreft trouwens wel sales in Amsterdam, hier komen ze :

24 en 25 mei sample sale van Blue Blood (even mailen dat je komt, zie hierboven )
24 mei van 10.00-21.00 uur & 25 mei van 10.00-19.00 uur
adres: Westergasfabriek/ transformatorhuis

1 en 2 juni sample sale van Anecdote
1 juni van 11.00-19.00 uur & 2 juni van 11.00-15.00 uur
adres: Leidsegracht 76

7,8 en 9 juni sample sale van Zoe Karssen (uitnodiging printen en meenemen)
7&8 juni van 15.00-20.00 uur en 9 juni van 10.00-18.00 uur
adres: Lindengracht 168

23 en 24 juni sample sale van Fab accessoires
allebei de dagen van 11.00-15.00 uur
adres: Kerkstraat 303

Voor alle sales geldt cash&pin en grote tassen niet toegestaan.
Jammer genoeg ben ik de stad uit bij de laatste sample sale van Fab, deze vond ik echt de moeite waard, zeker voor de loafers van Fab waarover ik vorige week nog gepost heb.
Voor iedereen , have fun en kijk of er wat voor je garderobe bijzit wat je de moeite waard vind !
(ik duik m'n bedje weer in snuf, proest, kuch....)

zondag 20 mei 2012

Dutch fashion day



Op Dutch Fashion Day (21 mei) wordt in Amsterdam de eerste Canal Catwalk georganiseerd. Op deze varende catwalk op de Amsterdamse grachten presenteert de talentvolle ontwerper Sepehr Maghsoudi zijn bijzondere creaties.

 De Canal Catwalk zal om 15:00 uur starten bij Hotel Pulitzer. Couturier Sheila de Vries zal tijdens dit unieke evenement worden gekroond tot Dutch Designer of the Year 2012.

Dutch Fashion Day, de feestdag voor de Nederlandse mode, wordt afgesloten met het jubileum van de Dutch Model Awards. De vakprijs voor topmodellen bestaat op 21 mei precies 5 jaar. Voor deze jubileum editie van de Dutch Model Awards heeft het merk Otazu unieke designs ontworpen voor de winnaressen van deze onderscheiding. Het merk Otazu heeft Amsterdam als thuisbasis, maar wordt inmiddels over de hele wereld verkocht en gedragen door celebrities als Lady Gaga, Beyoncé, Madonna en vele anderen. Internationaal Marketing Manager Helena Vreeburg van Otazu wil graag initiatieven van de Nederlandse Fashion industrie ondersteunen en met Otazu de Dutch Model Awards nog meer glamour geven.

woensdag 16 mei 2012

loafers with studs

Welikefashion.com

Zara

Christian Louboutin
Ik ben een beetje verliefd geworden op deze loafers met studs !! Aangezien de temperaturen buiten nog niet echt zomers zijn en ik al mijn laarzen nu eigenlijk wel zat ben, lijkt het mij een mooie tussenoplossing totdat we echt met open schoentjes kunnen lopen. Ik zie het al voor me, leuk onder een skinny broek (niet perse een jeans, een gekleurde broek is ook nice) maar ik zou ze ook onder een rokje dragen.
Mijn keuze valt op de bovenste loafers van Fab omdat ze stoer zijn en toch zacht door de kleur, toch het lentegevoel .    : )   

zaterdag 12 mei 2012

Spanx







Donderdag was ik bij de lancering van Spanx in Nederland. Spanx is shaping underwear oftewel corrigerend ondergoed. Maar dan wel ondergoed die door een heleboel celebs wordt gedragen zoals Oprah Winfrey, Beyonce, Jennifer Lopez ,Kim Kardashian enz.
Waarom is het ondergoed zo speciaal? De oprichtster van Spanx ondervond ongemakken van ondergoed wat niet goed stond onder haar kleding en knipte op een gegeven moment een panty af om er beter uit te zien met een witte broek. Dit beviel haar zo goed dat ze een produkt heeft laten ontwerpen en op de markt heeft gebracht. Oprah ontdekte dit ondergoed, sprak erover in haar show en de winkels konden Spanx bijna niet meer aanslepen !
Nu dus ook in Nederland te koop o.a. bij de Bijenkorf en diverse speciaalzaken.

donderdag 10 mei 2012

Bangels & Bracelets

Ik kom steeds meer armbanden tegen, op foto's , op straat en natuurlijk ook in alle shops. Je komt gewoon niet meer weg met een zilveren armbandje, het moet groot, kleurrijk en veel zijn. Persoonlijk hou ik er wel van en ook het geklingel wat veel armbanden maken (of is dat nou weer raar?) dus heb ik inmiddels ook een groot aantal bracelets verzameld. Jammer genoeg is het nog steeds een beetje fris buiten dus zitten ze nog verborgen onder je jas, maar als het straks echt zomer wordt hang ik mijn armen vol , jij ook ? Enjoy :)
bron foto's : Peter Stigter

dinsdag 8 mei 2012

Goed Goud



Gisteren was er een perspresentatie van "Nederland verdient Goed Goud". Duurzaamheid krijgt maar weinig aandacht in de goudmijnbouw en de sieradenbranche. In samenwerking met producenten en afnemers is Solidaridad gestart met een programma om de goudwinning te verduurzamen. Jij kunt de goudmijnwerkers steunen door dit unieke armbandje te bestellen of vindt Goed Goud leuk op Facebook. Het armbandje is ontworpen door sieradenontwerpster Bibi van der Velden . 
Het was een informatieve presentatie die door Jort Kelder werd gehouden en waar ook mijnwerkers uit Peru aanwezig waren.  Aan het einde van de middag kreeg Katja Schuurman (na een pleidooi voor duurzaamheid en fairtrade) een armband overhandigd door een van de mijnwerkers !!

zondag 6 mei 2012

Last buys

Broek : Mango

mouwloze jacket : Monki

blouse : H&M

Leren Hermes-style armband : Caparica.nl
Dit zijn een paar van mijn aankopen van de afgelopen tijd, sommige basic , andere , zoals de broek wat meer uitgesproken. De armbanden heb ik in de lichtblauw/grijze kleur gekocht en ook in de beige kleur. De blouse is vrij basic, maar ik zocht al lang naar een donkerblauwe blouse en deze kwam ik tegen bij H&M. Leuke sjaal erbij en klaar !! Over het mouwloze jasje heb ik even gedacht hoe dit te stylen, maar eigenlijk kan het overal bij ; een rokje of een broek (geen jeans, anders wordt het country haha) of als het weer het toelaat zelfs een short. I can't wait !!!

vrijdag 4 mei 2012

Anna Dello Russo voor H&M

Anna Dello Russo is naast mode icoon ook fashion director voor de Japanse Vogue. The Sartorialist blogger/streetstyle fotograaf is fan van haar en Helmut Newton, de bekende modefotograaf, noemde haar ooit een "mode-maniak" ! Zelf noemt ze zich liever een gepassioneerde fashionista.....
Maar nu is zij dus gevraagd door H&M om een accessoire collectie te ontwerpen en dit zal very glamorous worden met veel bling en goud en zal bestaat uit zonnebrillen ,schoenen, tassen en natuurlijk sieraden.
Te koop vanaf 4 oktober 2012 bij H&M.

woensdag 2 mei 2012

Pastels

Het zijn net kleurtjes van snoep deze pastels, en ook net zo aantrekkelijk als snoep !!  Als je deze kleuren bij elkaar draagt zijn er ook geen regels ,alle pastels verdragen elkaar. Roze met groen, blauw met geel, roze met geel enz. ,en natuurlijk alle pastels met wit ! Deze items vond ik "snoepjes'' :
- lichtgele/groene jurk van H&M
-zachtroze mouwloze blouse van Monki
-witte schoudertas met relief van Zara (wannahave!)
-sleehak sandalen van Sarenza . De Franse schoenen webshop Sarenza is net 2 dagen online in Nederland en is de grootste online shop in schoenen van Europa. Met 30.000 artikelen van meer dan 500 merken geloof ik dit meteen....