zondag 20 mei 2012

Dutch fashion day



Op Dutch Fashion Day (21 mei) wordt in Amsterdam de eerste Canal Catwalk georganiseerd. Op deze varende catwalk op de Amsterdamse grachten presenteert de talentvolle ontwerper Sepehr Maghsoudi zijn bijzondere creaties.

 De Canal Catwalk zal om 15:00 uur starten bij Hotel Pulitzer. Couturier Sheila de Vries zal tijdens dit unieke evenement worden gekroond tot Dutch Designer of the Year 2012.

Dutch Fashion Day, de feestdag voor de Nederlandse mode, wordt afgesloten met het jubileum van de Dutch Model Awards. De vakprijs voor topmodellen bestaat op 21 mei precies 5 jaar. Voor deze jubileum editie van de Dutch Model Awards heeft het merk Otazu unieke designs ontworpen voor de winnaressen van deze onderscheiding. Het merk Otazu heeft Amsterdam als thuisbasis, maar wordt inmiddels over de hele wereld verkocht en gedragen door celebrities als Lady Gaga, Beyoncé, Madonna en vele anderen. Internationaal Marketing Manager Helena Vreeburg van Otazu wil graag initiatieven van de Nederlandse Fashion industrie ondersteunen en met Otazu de Dutch Model Awards nog meer glamour geven.

Geen opmerkingen: