donderdag 29 november 2012

Opening nieuwe COS store Amsterdam 30-11-2012

OMG!!!!! Had ik het gisteren nog over de opening van de nieuwe winkel Abercrombie &Fitch ,toevallig ook in de Leidsestraat , krijg ik net bericht van iemand die mij dit nieuws mailde. Iedereen wist wel dat er een grote (lees 3 verdiepingen) COS store in de Leidesestraat zou komen , maar wanneer was de grote vraag.
Nou , bij deze ,vraag beantwoord ; everybody happy, YEAH !!!

woensdag 28 november 2012

opening Abercrombie & Fitch in Amsterdam



Eindelijk opent het amerikaanse modeketen Abercrombie & Fitch haar deuren in Nederland, in Amsterdam om precies te zijn.
Het is al een behoorlijk oude winkel die in 1892 werd opgericht door David Abercrombie en Ezra Fitch. Ze doen het goed, inmiddels hebben ze al 300 winkels ,die ook buiten de V.S. worden geopend.
De kleding is sportief & basic, en de reclame campagnes staan bekend om de mannelijke modellen met een afgetraind ,ontbloot bovenlichaam. :)
De winkel komt in het pand aan de Leidsestraat nr. 32-34 ,waar vroeger de winkel van Metz & co in heeft gezeten.
Donderdag 13 december worden de deuren geopend .

zondag 18 november 2012

Persdag MaisonPR






Eerder deze week had ik een uitnodiging om bij het pr-bureau van MaisonPR te komen kijken vanwege hun persdag. Ze hadden een groot aantal merken van accessoires, kleding enz. tentoongesteld die zij vertegenwoordigen. Er zaten een paar gerenommeerde namen bij zoals ; Spijkers en Spijkers en Monique Collignon . Mijn favorieten waren de sieraden van Melz, gympen/schoenen van Keds en de hooded sweater met studs van e.vil .
Was leuk om te zien, bedankt MaisonPR !!!

vrijdag 16 november 2012

opening Guess Shoes & Accessoiries store









Gisterenavond was het dan zover ; de nieuwe flagshipstore van Guess werd geopend. In deze nieuwe winkel van Guess worden alleen schoenen, tassen en accessoires verkocht. De winkel bevindt zich op de Heiligeweg nr. 22 op steenworp afstand van de reeds bestaande Guess winkel in de Kalvertoren. Zo op het oog mooie spullen , tikkie klassiek, niet echt hip of vernieuwend, maar daar is het merk ook niet naar.
Het was heel erg druk, dus ik ga snel weer even op een andere dag kijken op mijn gemak.

vrijdag 9 november 2012

Vanilia Sample Sale






Het is weer zover ; de jaarlijkse sample sale van Vanilia. Het vind net als vorig jaar plaats in Zaandam op zaterdag 17 november en zondag 18 november van 10.00 -17.00 uur.
Je moet je er wel op voorbereiden dat het erg druk kan zijn, maar als je je goed voorbereid (makkelijke kleding om ter plaatsen pieces te passen, flesje water en een doelbewuste blik) moet het je lukken om een paar mooie stukken voor je garderobe te kopen.
Dus meld je aan, enne lees ook even de kleine regeltjes onderaan de uitnodiging.

woensdag 7 november 2012

IDFA 2012

De IDFA (international documentary film festival Amsterdam) staat weer voor de deur met een tal van mooie, ontroerende, afschrikwekkende, verbazingwekkende, zielige, en veelal prachtige documentaires. Ik heb mijn lijstje films alweer in de aanslag om op donderdag 8 november, als de kaartverkoop begint, toe te slaan !
Om je alvast " in the mood" te brengen , heeft de Nederlandse Vogue een aantal korte documentaires voor je op een rijtje gezet die je meteen kunt bekijken.
Kijk en geniet. ;)

IDFA 14 t/m 25 november in Amsterdam op verschillende locaties