maandag 30 april 2012

catwalk fail


Het filmpje hierboven bewijst maar weer dat fashion soms ook om te lachen is.........
Ik heb soms echt medelijden met de modellen die met torenhoge hakken op soms hele gladde catwalks moeten lopen. Trouwens qua collegialiteit moet je het niet altijd hebben in dit vak, ze lopen soms letterlijk en figuurlijk over je heen. Maar gelukkig zijn er ook modellen die weten hoe het hoort, gewoon uitdoen die schoenen en doorgaan met een grote smile op je gezicht !! : D
Bron: you tube         

zaterdag 28 april 2012

queensday


Als je dan toch iets van oranje wil dragen vanwege koninginnendag, wear it with style !!!
Linksboven een mooie top van Modstrom via Welikefashion.com, In het midden een jurk van Vila met oranje bloemetjes. Misschien is het  (waarschijnlijk wel) te fris is voor een jurk,dan is  een stijlvolle chino broek van H&M een goede keus. En natuurlijk niet te vergeten wat accessoires om je outfit af te maken. De armband als gimmick , maar wel geinig . De tas is van See by Cloe ; dat dan weer wel  !!!!
Alvast veel plezier toegewenst, en misschien vinden jullie nog een fashionable schat op de vrijmarkt. 

donderdag 26 april 2012

flower shirt

Het lente gevoel laat nog even op zich wachten wat het weer betreft, maar in je outfit kun je wel een lente gevoel brengen.....Hmm klinkt een beetje vaag als ik het zo terug lees, maar ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven. DUS:  koop gewoon een nice t-shirt met een vrolijke print  bv. zoals hierboven met prachtige flowers or birds on it. Misschien heb je ook al een jeans in mint groen of zacht roze, leuk vest of gekleurd colbertje erover en voila !!!
Van boven naar beneden :
-t-shirt van Pepe jeans via Zalando
-shirt van Jil Sander via net-a-porter
-linnen shirt van Esprit
-t-shirt van H&M v.d. Conscious collection 

dinsdag 24 april 2012

Zalando lounge


Inmiddels kent iedereen de webshop Zalando wel, waar je besteld zonder verzendkosten. Nu hebben
 ze bij deze shop wat nieuws  "Zalando-lounge", waar koopjesjager terecht kunnen voor kortingen die soms oplopen tot 70 procent, het wordt dus eigenlijk de 
outlet van Zalando. 
Als je geintereseerd  bent kun je je hier aanmelden, in juni wordt de outlet geopend.

zondag 22 april 2012

Missoni X Converse-collectie s/s 2012



Als je graag op gympen loopt is dit echt a wannahave !! Converse heeft in samenwerking met Missoni een stijlvolle schoen ontworpen.
 Het is overigens niet de eerste keer dat deze twee met elkaar samenwerken maar men kan al spreken van een lustrum omdat dit al de 5e keer is dat ze de handen ineen geslagen hebben.
Het overbekende zigzag streepje van Missoni is tijdloos en past zeker bij de pasteltrend van deze zomer. De
donkerkleurige zijn trouwens voor heren.

vrijdag 20 april 2012

E.K. dress van Spijkers en Spijkers

Love it or hate it !! Persoonlijk hou ik wel van zo'n voetbaltoenooi zoals in dit geval het E.K. aankomende zomer. En als er nog een fashionable touch aan wordt gegeven natuurlijk helemaal .
Na het succes van Dutchdress in 2010, presenteert Bavaria de V-dress (als in V voor Victory). Het allerleukste is dat Bavaria dit samen met topdesigners Spijkers en Spijkers lanceert !
Voor diegenen die op Koninginnedag al stijlvol in Oranje voor de dag willen komen worden er in totaal 1.000 unieke, genummerde V-Dresses weggegeven op vrijdag 20 april. Die dag wordt er om 20:00 uur in de PC Hooftstraat in Amsterdam en om 17:00 uur op de Markt in Eindhoven een speciale tijdelijke V-shop geopend.
De V-Dress is vanaf 7 mei in de supermarkt te verkrijgen. De jurk is samen met 6 flesjes Bavaria
verpakt in een stijlvol tasje voor EUR 9,99.

donderdag 19 april 2012

persdag Maison PR

Queen of e.vil

Belleza Jewels

Pull-in Underwear

Saucony

Specsavers

Pom shawls

Melz

Melz

Queen of e.vil
Ik ben afgelopen dinsdag bij de persdag van Maison PR geweest waar ze alle brands laten zien die ze vertegenwoordigen. De binnenkomst was al leuk ; ik werd ontvangen door een medewerkster die mij een rondleiding gaf langs alle producten en hier enthousiast over vertelde.
Hierboven een aantal foto's van een kleine impressie wat ik gezien heb, mooie , hippe merken van een goede kwaliteit echte wannahaves !!!
Bij deze dank voor de uitnodiging en natuurlijk de goodiebag  :)

dinsdag 17 april 2012

Shop the look

De winkel van Paul Smith is 3 dagen geleden geopend in de P.C. Hooftstraat geopend, en ik ga er binnenkort even een kijkje nemen. Ik ben bang dat het bij het kijken blijft maar dat is ook leuk !
 Paul Smith (linkerfoto) is natuurlijk een grote inspiratiebron, maar je kunt het ook affordable vertalen :
-blazer New Look
-blouse Warehouse via V&D
-broek Pull & Bear
-schoenen New Look


zondag 15 april 2012

Mango accessoires

Tegenwoordig vind ik het leuk om veel armbanden te dragen , in alle soorten en kleuren. Zo vond ik ook de nieuwe accessoires serie van Mango, uberhip en helemaal niet duur!! Mango heeft trouwens voor de hele collectie de prijzen verlaagd. Dat is wel fijn in deze tijden van crisis......

woensdag 11 april 2012

Sample sale Vanilia

Het is weer zover ; a.s.weekend is de sample sale van Vanilia !! Je moet er wel voor naar Zaandam, deze uitnodiging uitprinten en er op letten dat je geen Vanilia kleding draagt tijdens het shoppen en geen grote tassen meeneemt. Per uitnodiging max. 2 personen.
Ik ben vorig jaar geweest en het kan behoorlijk druk zijn, maar het kan zeker ook de moeite waard zijn. Have fun!

maandag 9 april 2012

Weekday naar Amsterdam




Als je je afvroeg wat voor winkel er in het pand aan het Rokin nr. 84 in Amsterdam komt, dan kan ik je vertellen , hier komt Weekday !
Weekday is een winkelketen en een hit in o.a. Zweden, Denemarken ,Noorwegen & Duitsland. En niet te geloven maar waar ; een onderdeel van het H&M concern.  
Het pand (3 verdiepingen) dateert uit 1883 en wordt nu dus verbouwd door een Berlijns architectenduo, de winkel opent eind augustus, even geduld aub !!

zaterdag 7 april 2012

Streetstyle







Oh wat zijn die straatfoto's toch inspirerend !!! Bovenstaande heb ik gekozen (mocht het je nog niet zijn opgevallen, haha ) om de prints op de broeken.  Altijd dat veilige zwart of spijkerbroek ,try one of these items this season, gewoon doen !!  Ik heb deze broek gekocht , Monkystyle :)
bron foto's: Harpers Bazaar

donderdag 5 april 2012

National Glamour day


A.s. zaterdag 7 April is het weer zover en organiseert het tijdschrift Glamour weer de "National Glamour day".  Je kunt op deze dag shoppen met 20% korting op vertoon van het aprilnummer van de Glamour bij een heleboel winkels. Als je (zoals ik ) moet werken op deze dag, kun je ook terecht bij een aantal webshops waar je bij het afrekenen een speciale code invoert zodat je ook 20% korting ontvangt !!
Om te zien waar je kunt winkelen met al deze kortingen klik hier en maak er een mooie dag van :)

dinsdag 3 april 2012

nieuw label H&M bevestigd

                         & Other Stories


Een week geleden schreef ik over het gerucht dat H&M een nieuw luxe label ging brengen in 2013. Nu kan ik vertellen dat het gerucht bevestigd is en het dus inderdaad een feit is. Waar ik overigens heeel nieuwsgierig naar ben van wat we kunnen verwachten !! Het gaat dus om nieuwe winkels die in een wat hoger segment gaan verkopen, duurder dan COS en van mooie kwaliteit materialen.
Over de naam gaat weer een nieuw gerucht ; volgens de Zweedse krant Dagens Nyheter gaan de nieuwe winkels "& Other Stories " heten , maar schrijft dat H&M dit (nog) niet heeft bevestigd.
To be continued.......

zondag 1 april 2012

New Look naar Amsterdam

New Look is een Britse fashionketen met 1 winkel in Rotterdam en diverse shop-in-shop winkels in V&D en natuurlijk een online store.
Nu komt New Look ook als shop-in-shop winkel in V&D naar Amsterdam-noord in Boven 't IJ winkelcentrum op 13 april.  Eind april wordt er ook in Zwolle een shop-in-shop geopend.